Raak de Snaar

Specialist in bijzondere momenten!

Raak de Snaar is meer dan een optreden tijdens je feest. Met hun zelfgeschreven liederen, persoonlijke verhalen en (naar believen aangevuld met) parels van het Nederlandstalige luisterlied, is een optreden van Raak de Snaar meer een beleving; even een intiem moment met ruimte voor ieder op zich en ruimte voor verbinding met elkaar. Voor het feestvarken een rustmoment, echt in het middelpunt mogen staan zonder zelf iets te hoeven doen of te zeggen.

De met veel liefde en aandacht geschreven liederen en verhalen zijn soms ontroerend, soms hilarisch, maar altijd Raak. De combinatie gitaar, cello en meerstemmige zang, zorgen voor het bezielde geluid waarmee Raak de Snaar haar naam recht doet. Een van de reacties die we vaak krijgen: 'kippenvel'.

Het programma wordt bij voorkeur in overleg afgestemd op de gelegenheid. Tevens wordt besproken hoe setting en tijdstip het best kunnen bijdragen aan een onvergetelijk feest.

Wanneer boek je Raak die Snaar niet: als achtergrondmuziek In een drukke kroeg Als je voor je feest het voetbalstadion hebt afgehuurd.

Wanneer boek je Raak de Snaar zeker wel: (speciale) verjaardag (Sara – Abraham), Jubileum Tuinconcert / huiskamerconcert Klein theater Literaire bijeenkomst/boekpresentatie Opening expositie

Raak de Snaar, van links naar rechts: Joris van Eijk (gitaar en zang) Ivo Bles (cello) Harold Adank (zang)